Freelance Graphic én Brand Designer uit Arnhem. Ben je op zoek naar een nieuwe visuele identiteit of heb je hulp nodig bij de uitvoering van je huidige huisstijl? Search no more!

Hi, ik ben Jiska.

ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT  

ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT ABOUT about about

iets
over mij

Ik begon mijn carrière met een Bachelor of Business Administration in Fashion diploma op zak. Een hele mond vol! Little did I know dat de mode business toch niet helemaal mijn ding bleek te zijn, want wie mode-industrie zegt, zegt onder andere verkoopcijfers en ordersystemen. Kwam ik aan met mijn creatieve brein en niet al te beste rekenvaardigheden. Steeds vaker trokken creatieve functies mijn aandacht, totdat ik vanuit mijn werkgever Livera in 2018 de kans kreeg om via een aantal cursussen als grafisch vormgever bij hen aan de slag te gaan. En tijdens die cursussen wist ik meteen: dit is mijn passie, hier gaat mijn hart sneller van kloppen. Na 4 jaar als grafisch vormgever bij Livera te hebben gewerkt voelde het als de juiste stap om voor mezelf te beginnen. Ik wilde meer verschillende opdrachtgevers, een eigen invulling geven aan mijn week en het werken op den duur combineren met mijn passie voor reizen. En zo geschiedde!

Tijdens de grafische cursussen wist ik meteen: dit is mijn passie, hier gaat mijn hart sneller van kloppen.

hoe ik hier gekomen ben

Mijn bedrijf bestaat per 1 januari 2023 en ik heb al veel mooie opdrachten mogen uitvoeren. Zo deed (en doe) ik regelmatig ontwerp werk voor Parfumerie Douglas, werk ik samen met AndMar Weddings voor het ontwikkelen van materialen voor bruiloften, ontwerp ik geboortekaartjes en heb ik hele leuke klanten die een nieuwe brand identity willen, waaronder bijvoorbeeld restaurant Urban Chef in Arnhem.

mijn bedrijf en samenwerkingen

Het allerleukste aan mijn werk vind ik het om mijn ontwerpen in het echt te zien. Alsof het zo uit je beeldscherm is ontsnapt!

Ik heb als kind veel droomberoepen gehad, waarvan één 'ontwerper bij een magazine' was. Ik maakte collages in Paint en PowerPoint.

Ik ben een echt stadsmens en krijg ook veel inspiratie uit een omgeving waar veel gebeurt. Ik heb o.a. in Amsterdam, Londen en Utrecht gewoond.

Je zult de conclusie na het zien van mijn website misschien al getrokken hebben, maar ik hou heel erg van kleur! Het liefst zo contrasterend mogelijk.

Ik doe in mijn vrije tijd veel met kunst en cultuur: musea bezoeken, lezen, naar de film gaan, festivals en reizen zijn mijn favoriete bezigheden. 

En nog meer fun facts.

lila is mijn lievelings
kleur.

fun
facts

Wil je meer weten over een eventuele samenwerkingmijn portfolio zien of meteen contact opnemen?

Waar wil je heen?