rosies winkel
& werkplaats

BRAND IDENTITY

LOGO ONTWERP

VISITEKAARTJE

about

Rosies winkel & werkplaats wordt gerund door Rozelijn, een jonge, ambitieuze onderneemster met een passie voor keramiek.
Na een telefonische kennismaking en het zien van haar Pinterest moodboard merk ik: haar smaak is gebaseerd op de modern vintage stijl, waarbij elementen uit het verleden gecombineerd worden met eigentijdse elementen. Het resultaat hiervan is vaak een unieke en eclectische, kleurrijke look die zowel nostalgisch als fris aanvoelt. 

BRAND IDENTITY // LOGO ONTWERP // VISITEKAARTJE

VINTAGE |  SPEELS | MODERN

Fun fact: de oranje slinger in het primaire logo is gerelateerd aan de vlaggenslinger die Rozelijn bezit en ze heel mooi vond. Die moest dus zeker terugkomen in het logo!

De vlaggenslinger, de kopjes achterop het visitekaartje en de vaas met bloemen zijn met de hand getekend.

In de logomerken komt het beeldmerk van de vaas met bloemen terug, wat een echte vintage romantische vibe geeft.

testimonials

anneke van der linden -
urban chef

Tote bag franzen yuccie pop-up brunch pour-over. Quinoa scenester plaid, fam paleo air plant brunch stumptown locavore sustainable. Pabst next level af distillery readymade schlitz retro franzen pok pok cronut chicharrones.

BECCA IS A GOD-SEND!

testimonials

rozelijn aardema -
rosies winkel & werkplaats

Jiska heeft voor mij een logo en een visitekaartje ontworpen en ik kan je niet zeggen hoe blij ik ermee ben. Terwijl het voor mijzelf nog niet duidelijk was welke stijl bij mijn bedrijf past, heeft Jiska dat ongelofelijk goed bedacht en ontworpen. Iedereen die mijn logo ziet, zegt dat het echt precies bij mij past. Dus duizend maal dank, Jiska!! Niemand had het beter kunnen doen!

zo blij met mijn logo!

testimonial
rozelijn zegt:

Foto door Jessie Jansen fotografie