MENU- EN CADEAUKAART

BRAND IDENTITY

LOGO ONTWERP

RAAMSTICKER

about

Urban Chef is een restaurant gelegen net buiten het centrum van Arnhem, gerund door eigenaresse Anneke. Er wordt gebruik gemaakt van goede, verse producten, alles wordt zelfgemaakt (van taarten tot aan de koffiekopjes) en het menu verandert wekelijks. Het logo moest - net als het restaurant - een handgemaakt en natuurlijk tintje krijgen en een volwassenere en stijlvollere look.

BRAND IDENTITY // LOGO ONTWERP // RAAMSTICKER // MENUKAART (COMING SOON!)

NATUURLIJK |  AMBACHTELIJK | STIJLVOL

urban chef

De handgetekende elementen in het logo staan voor de verschillende eigenschappen van het restaurant.

De radijs staat voor de verse ingrediƫnten, de garde voor de bakery en het kopje voor de kopjes die eigenaresse Anneke zelf voor het restaurant maakt.

Foto: Jessie Jansen Fotografie

testimonials

anneke van der linden -
urban chef

Tote bag franzen yuccie pop-up brunch pour-over. Quinoa scenester plaid, fam paleo air plant brunch stumptown locavore sustainable. Pabst next level af distillery readymade schlitz retro franzen pok pok cronut chicharrones.

BECCA IS A GOD-SEND!

testimonials

anneke van der linden -
urban chef

Met Jiska werken is gewoon een feestje in je inbox! Van moodboard tot het eind resultaat werd ik alleen maar meer enthousiast over haar werk. Ze is zeer creatief en maakt iets wat echt bij jouw bedrijf past. Ik krijg nog steeds zo veel complimentjes over mijn nieuwe logo en kan niet wachten om het volgende project aan te pakken met Jiska! 

een feestje in je inbox

testimonial
anneke zegt:

Foto door Urban Chef Arnhem